white choclate
New member
- إنضم
- 8 أكتوبر 2008
- المشاركات
- 101
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
السلام عليكم
حبيت اقدم لكم عمل الكنافه بالجبنه و القشطه
المقادير :
نص كيلوا كنافه فرش
750 جرام جبنه عكاوى مقطعه و منقعه يوم او يومين بالثلاجه مع تغير الماى لحد ما تروح الملوحه.
1 كريمه سائله و قليل من الفانيلا
6 ملاعق طعام نشا
1\2 كوب ماء
نص قالب زبد
لون برتقالى للكنافه
الطريقه : تذوب الزبده ثم تضاف على الكنافه ، نضيف اللون على 3\4 الكنافه و الربع الباجى بدون لون ، ترص الكنافه الملونه بالصينيه ، نعمل الحشوه بتسخين الكريمه مع الفانيلا ثم نضيف الجبنه و نخلط لحد ما تندمج الجبنه مع الكريمه ، نذوب النشا و نضيفه على الجين و الكريمه مع الخلط المستمر لحد ما يثخن ،نصب الخلطه فوق الكنافه ثم باقى الكنافه و تدخل الفرن لحد ما تتحمش ثم تقلب فى طبق التقديم و ترش بالشيره و تزين بالفستق . وبالعااااافيه عليكم و شوفوا الصور
حبيت اقدم لكم عمل الكنافه بالجبنه و القشطه
المقادير :
نص كيلوا كنافه فرش
750 جرام جبنه عكاوى مقطعه و منقعه يوم او يومين بالثلاجه مع تغير الماى لحد ما تروح الملوحه.
1 كريمه سائله و قليل من الفانيلا
6 ملاعق طعام نشا
1\2 كوب ماء
نص قالب زبد
لون برتقالى للكنافه
الطريقه : تذوب الزبده ثم تضاف على الكنافه ، نضيف اللون على 3\4 الكنافه و الربع الباجى بدون لون ، ترص الكنافه الملونه بالصينيه ، نعمل الحشوه بتسخين الكريمه مع الفانيلا ثم نضيف الجبنه و نخلط لحد ما تندمج الجبنه مع الكريمه ، نذوب النشا و نضيفه على الجين و الكريمه مع الخلط المستمر لحد ما يثخن ،نصب الخلطه فوق الكنافه ثم باقى الكنافه و تدخل الفرن لحد ما تتحمش ثم تقلب فى طبق التقديم و ترش بالشيره و تزين بالفستق . وبالعااااافيه عليكم و شوفوا الصور





