- إنضم
- 30 مايو 2011
- المشاركات
- 154
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
المقادير
2 كوب برغل- 3 حبة بطاطس- 1/2 كيلو لحم مفروم- 2 بصل- 2 بيضة- ملح وفلفل
الطريقة
1-يغسل البرغل ويصفى من الماء ويترك لمدة 1/4 ساعة ثم يفرم
2-تسلق البطاطا وتفرم
3-يخلط البرغل و البطاطس ويعجن بالبيض
4-تعمل من البرغل و البطاطس وتحشي بالحم وتساوي باليد علي شكل بيضاوى او مستدير
5-تحمر في الزيت الغزير من الجهتين وتقدم
6-تحمر في الزيت الغزير من الجهتين و تقدم
2 كوب برغل- 3 حبة بطاطس- 1/2 كيلو لحم مفروم- 2 بصل- 2 بيضة- ملح وفلفل
الطريقة
1-يغسل البرغل ويصفى من الماء ويترك لمدة 1/4 ساعة ثم يفرم
2-تسلق البطاطا وتفرم
3-يخلط البرغل و البطاطس ويعجن بالبيض
4-تعمل من البرغل و البطاطس وتحشي بالحم وتساوي باليد علي شكل بيضاوى او مستدير
5-تحمر في الزيت الغزير من الجهتين وتقدم
6-تحمر في الزيت الغزير من الجهتين و تقدم