- إنضم
- 25 يونيو 2008
- المشاركات
- 112
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
سلام بنوتات
كيفكم يارب تكونو بخير
ومبارك عليكم رمضان شهر الخير
حبيت اوريكم طريقتي في المهلبية
بعمل المهلبية بالطريقة العادية اغلي اللبن والسكر - وممكن استخدام لبن بودره - وعند الغليان بحط النشا مذوبه في ميه دافية
الطريقة دي طبعا معروفه للكل بس الفرق الخاص بي وهو اني بعد ماحط النشا بقسم المهلبية نصين
النص الاول بغرفه في اطباق الحلو والنص التاني بضيف عليه فيمتو مركز بدون تخفيف واقلبه وبعدين اصبه في نص طيق الحلو اللي عملته في الاول وبعدين ارش زبيب على الوش ودي الصور
هنا بدون زبيب للي يحبه بشكل تاني ممكن جوز هند او فستق او قرفه
وهنا بالزبيب
الطريقة بسيطه بس للتغيير وبالف هنا
كيفكم يارب تكونو بخير
ومبارك عليكم رمضان شهر الخير
حبيت اوريكم طريقتي في المهلبية
بعمل المهلبية بالطريقة العادية اغلي اللبن والسكر - وممكن استخدام لبن بودره - وعند الغليان بحط النشا مذوبه في ميه دافية
الطريقة دي طبعا معروفه للكل بس الفرق الخاص بي وهو اني بعد ماحط النشا بقسم المهلبية نصين
النص الاول بغرفه في اطباق الحلو والنص التاني بضيف عليه فيمتو مركز بدون تخفيف واقلبه وبعدين اصبه في نص طيق الحلو اللي عملته في الاول وبعدين ارش زبيب على الوش ودي الصور
هنا بدون زبيب للي يحبه بشكل تاني ممكن جوز هند او فستق او قرفه

وهنا بالزبيب

الطريقة بسيطه بس للتغيير وبالف هنا