:wqedqw:بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
المقادير:
نص كيلو لخم مفروم &2 بصله مفرومه ناعم&4 فصوص ثوم مفرومه&1م ش فلفل اسود&
1ونص م ش كمون&نص م ش قرفه مطحون&1م شفلفل احمر(اختياري)&1م ش فلفل حلو&
1م ش ملح&1بيضة&عصير ليمونتين&ربع ك زيت زيتون&كزبرة مفرومة&
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
الطرييييييييييييقة:
اضيفي كل مقادير اللحم واخلطي جيدا
وبعد الخلطة غطيها واتركيها بالثلاجة لمدة 3 ساعات او ليله كامله
بعد ماتطلعينهم من الثلاجة تسوينهم اقراص
تحمرينهم في الزيت مجرد تحمير من الجهتين
في صينية البايركس فرشت الصينية بالبصل الشرائح والفلفل وانا اضفت البطاطس
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
وفي الخلاط:
(4 حبات طماطم&علبة صلصة&مكعب ماجي&رشة ملح&فلفل اسود&ربع ك زيتون)
صفيت الاقراص في الصينيه وبعدها صبيت الخلطة عليهم وغطيتهم بالقصدير ودخلتها الفرن ع 350 د لمدة نص
ساعه وطلعتها وكل وحدة ع حسب فرنها
وتقدم مع الرز الابيض والسلطة او الخبز
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
واليكم الصوووووووووووووووووووووووور:
وهنا حطينا منها في صحن
***********************************8
ودمتم بووووووووووود:hjy5jewf:
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
المقادير:
نص كيلو لخم مفروم &2 بصله مفرومه ناعم&4 فصوص ثوم مفرومه&1م ش فلفل اسود&
1ونص م ش كمون&نص م ش قرفه مطحون&1م شفلفل احمر(اختياري)&1م ش فلفل حلو&
1م ش ملح&1بيضة&عصير ليمونتين&ربع ك زيت زيتون&كزبرة مفرومة&
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
الطرييييييييييييقة:
اضيفي كل مقادير اللحم واخلطي جيدا
وبعد الخلطة غطيها واتركيها بالثلاجة لمدة 3 ساعات او ليله كامله
بعد ماتطلعينهم من الثلاجة تسوينهم اقراص
تحمرينهم في الزيت مجرد تحمير من الجهتين
في صينية البايركس فرشت الصينية بالبصل الشرائح والفلفل وانا اضفت البطاطس
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
وفي الخلاط:
(4 حبات طماطم&علبة صلصة&مكعب ماجي&رشة ملح&فلفل اسود&ربع ك زيتون)
صفيت الاقراص في الصينيه وبعدها صبيت الخلطة عليهم وغطيتهم بالقصدير ودخلتها الفرن ع 350 د لمدة نص
ساعه وطلعتها وكل وحدة ع حسب فرنها
وتقدم مع الرز الابيض والسلطة او الخبز
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
واليكم الصوووووووووووووووووووووووور:









وهنا حطينا منها في صحن

***********************************8
ودمتم بووووووووووود:hjy5jewf: