السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
المقــادير : رز + سمك فيليه + بصل + زيت + ملح + بهارات
الطريقة : 1- تبّلي السمك بـ بهارات عربية + غرام ماسالا + صلصلة الصويا + ليمون أسود + قرفة + هيل + قرنفل + ملح
2- اتركي التتبيلة ساعتين ع الأقل بعدين اقلي السمك
3- ابشري كمية كبيرة من البصل و شوحيها في الزيت على نار خفيفة
مع باقي تتبيلة السمك ( البهارات و الغرام مسالا و الهيل ...etc ) لحد ما يتغير لون البصل إلى البني
4- حطي الرز + ماء + ملح في القدر مع البصل المبشور على نار هادية ( لو حبيتي ممكن تضيفين السمك المقلي برضو للقدر )
5- أضيفي بهارات و حركي الرز حتى يختلط مع البهارات و البصل و تتبيلة السمك و البصل البني و ياخذ الرز لونهم البني و نكهتم القوية

ملاحظة : كتبت إسمي الحقيقي ع الصورة ( خلود ) :eh_s(22):
ممكن تزينين الصيادية بالطريقة اللي تحبينها : بقدونس مفروم أو زي ما زينتها أنا بأعواد فيها مخلل + ربيان + زيتون أو جبن شيدر مقطع مكعبات
صحتـــ:eh_s:ــــيـن و عافيـــــــ:eh_s:ــــــــة
التعديل الأخير: