
فووواصل كام تعطيني وااقول لك ع الطريقه ..؟؟؟ تري طريقتي هي طريقه نيويورك ستيك
شوفي ياستي انتى تشترين لحم الاستيك ويفضل انه يكون فيه دهن .. بعدين هااشرح لك ليه؟؟
كداا تقريبا
هذي قطعه ستيك رااائعه .. ملكه جمال الاستيك
انا اشتريه من اللولو مال الغرافه عندهم ستيك امريكي سعر الكيلو 120 ريال تقريبا
او بشتري من اللحام الى بتعامل معه وهو بشارع النصر.. بس تري مال اللولو احسن
ولو حابه تشتري من اى مكان انتي تحبيه .. قولى له يقطعها لك 2 انش .شبه الصورة
بعدين بتتدهنين اللحم بزيت زيتون واايد مهمه النقطه دي .. وتجيبين ملح صخري وفلفل اسود مجروش .. تري نااعم مايصير
بعد ما تتدهني بزيت الزيتون ع الناحيتين تحطين الملح والفلفل الاسود ع الناحيتين كمان ..
بعدين بتكوني محضره الفحم..ولو معندكيش فحم فى باللولو يبيعون فحم جاهز بالشوايه تبعته
تلاقينه عند سوالف الشوي والفحم .. اول مابتشوفينه بتفتكريه طبق الومنيوم ..
انا جربته جدااا مريح بس لاني ماعندي مساحه للشوايه .. لوحابه اشرح لك عنه بالتفصيل بشرح لك بعدين ...
المهم جهزنا الاستيك .. نحطه على الفحم ومحتاجين صبررررررررررر :bbbiu:
وتقلبينه شوي يمين شوي شمال... وحبه فووق هههههههه وحبه تحت لووول
يبي لك تقريبا نص ساعه ..
بعد ماتخلصينه بتحطي فوقه اخر خطوة الصوص مال الاستيك
انا استخدم دة
وعندي من نفس الماركه نوع تاني اسمه وود ستيك
كمان بتلاقيه ف اللولو وبكل الاماكن .. صوب الصوصات والكاتشب اعتقد
وولو ماتبين الفحم والغلبه ... مرات بسويه بالفرن .. بحط الاول طاسه تيفال ع النار واخليها تسخن جدااااااااااااا..وبعدها بحط الاستيك ياخد له صعقه لووول

تييييييييييييش
كداا يطلع الصووت ... واخليه دقيقتين واقلبه الناحيه التانيه .. الطريقه دي تخليه يحتفظ بالمياه جواة ويبقا جووسي مش ناشف .
وبعدها ادخله الفرن مع شويه مياااه قليله جداا.. وادهنه بالصوص .. واول ما يستوي احطه تحت الشوايه وادهنه تاني بالصوص ..لمااا يتحمر ..
وصحتين وهنا على قلبك :eh_s(15):ويقدم مع بروكلي مسلوق وماش بوتيتوس ..
سوري شرحي طويل بس بالتفصيل الممل ..