sereen
New member
- إنضم
- 15 ديسمبر 2005
- المشاركات
- 3,115
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
- الإقامة
- USA
- الموقع الالكتروني
- www.anjafa.com
انا من محبات اكل جبنه الحلوم بشتى طرقها فا مرا وحنا بقبرص طبعا يتوصون فينا القبارصه بالحلوم طرى على بالى عرايس الحلوم المشويه على الفحم حق الرحلات والطلعات البريه الطريقه
كيس خبز لبنانى
4 جبن حلومى مقطع شرايح وسط
3 طماط حلقات خفيف
1 ليمون اصفر شرايح خفيفه جدا
كوبين زيت زيتون
كوبين زيتون مخلى
3 ملاعق نعناع ناشف
شوايه على الفحم او اللى بالببت
الطريقه :
الخبز يقطع ارباع ثم يدهن بالزيت من الداخل والخارج ثم يحشى ثم يوضع على شوايه الفحم او السب اللى تسكر الاطراف بس على الفحم اقوى طعم او بالعافيه من اولكم ليه اخركم
كيس خبز لبنانى
4 جبن حلومى مقطع شرايح وسط
3 طماط حلقات خفيف
1 ليمون اصفر شرايح خفيفه جدا
كوبين زيت زيتون
كوبين زيتون مخلى
3 ملاعق نعناع ناشف
شوايه على الفحم او اللى بالببت
الطريقه :
الخبز يقطع ارباع ثم يدهن بالزيت من الداخل والخارج ثم يحشى ثم يوضع على شوايه الفحم او السب اللى تسكر الاطراف بس على الفحم اقوى طعم او بالعافيه من اولكم ليه اخركم