حبيبي الوطن
New member
- إنضم
- 4 أكتوبر 2004
- المشاركات
- 292
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
المقادير:
5 حبات بطاطس متوسطه الحجم
1 كريمه kdd الحمراء او اي كريمه للخفق سائله
1 مكعب ماجي
ملعقه كبيره عسل
علبه فطر مقطع
علبه ذره
كوب ماء مغلى
كيس جبن موزاريلا
الطريقه:
اغسلى البطاطس جيدا ثم قشريها وقطعيها الى حلقات متوسطه الحجم
صفي البطاطس فى البايركس او اى طبق للفرن يكون عميق قليلا ( على راحتك بالطول او بالعرض)
ضعى فوق البطاطس الفطر والذره
ذوبى مكعب الماجي في كوب الماء المغلى
ثم ضعى على الماء و الماجي ملعقه العسل وحركيه حتى يذوب تماما
ضعى خليط الماجى و العسل على البطاطس ثم اسكبى الكريمه الحمراء عليه (ستجدين ان الكريمه اختلطت مع الماجى وسيصبح الخليط يميل الى اللون الاصفر)
ضعى البطاطس فى الفرن الحار (180 درجه) لمده ساعه او حتى يغلى الخليط و تنضج البطاطس ( اغرسى سكين ستجدين البطاطس طريه وغير صلبه)
اخرجى البايركس من الفرن وضعى عليه جبن الموزاريلا واعيديه للفرن قليلا حتى تسيح الجبنه وتتحمر.. وبالعافيه
5 حبات بطاطس متوسطه الحجم
1 كريمه kdd الحمراء او اي كريمه للخفق سائله
1 مكعب ماجي
ملعقه كبيره عسل
علبه فطر مقطع
علبه ذره
كوب ماء مغلى
كيس جبن موزاريلا
الطريقه:
اغسلى البطاطس جيدا ثم قشريها وقطعيها الى حلقات متوسطه الحجم
صفي البطاطس فى البايركس او اى طبق للفرن يكون عميق قليلا ( على راحتك بالطول او بالعرض)
ضعى فوق البطاطس الفطر والذره
ذوبى مكعب الماجي في كوب الماء المغلى
ثم ضعى على الماء و الماجي ملعقه العسل وحركيه حتى يذوب تماما
ضعى خليط الماجى و العسل على البطاطس ثم اسكبى الكريمه الحمراء عليه (ستجدين ان الكريمه اختلطت مع الماجى وسيصبح الخليط يميل الى اللون الاصفر)
ضعى البطاطس فى الفرن الحار (180 درجه) لمده ساعه او حتى يغلى الخليط و تنضج البطاطس ( اغرسى سكين ستجدين البطاطس طريه وغير صلبه)
اخرجى البايركس من الفرن وضعى عليه جبن الموزاريلا واعيديه للفرن قليلا حتى تسيح الجبنه وتتحمر.. وبالعافيه