الوصفة الثانيه اللى راح أقدمها لكم هم حلة ولذيذة وطريق جديده لتقديم الرز او العيش
وأحلى شغله فيها شكلها والألوان المتعدده اللى راح تكون فيها يلايلايلا
ننننببببدددددددأأأأأأأأ
المقادير ,,,,,,
دجاجه مسلوقة مع حبة ماجى وفلفل اسود وملح / نص كوب ذره / نص كوب بصل أخضر مقطع / ربع كوب
فلفل أخضر بارد مقطع مكعبات / ربع كوب عدس أسود مسلوق / نص كوب شعيريه اللى حبتها ضعيفه محمره
ملعقة صغيره كمون مطحون/ ملعقة صغيره كزبرة مطحونه / ملح / ربع كوب صويا صوص / 2ملعقة كبيره بقدونس وكزبره
خضرا مفرومين / وثالث كوب عيش حسب اللى تستخدمين أنا احط كنترى / شوى دارسين اعواد / حبات هيل / وحبات
مسمار / شوى ثوم وزنجبيل وبصله مخلوطين بالخلاط مع شوى ماى
الطريقة,,,,,,,
: نخلى الدجاجه من العظام ونقطعها على شكل شرائح
: نضع تقريبا استكانة زيت فى الجدر وبعدين نحط خلطة الثوم والزنجبيل والبصل الاخضر ونقلب
: نضيف الدجاج والكزبرة والبقدونس والعدس المسلوق واذره والبهارات المطحونه وباقى المقادير
ماعدا العيش والبهارات الصحيحه
: ونقلب المقادير ليما تنشفوةشوى اتحمر وبعدين نرفعها عن النار ونتركها
: نضع قليل من الزيت فى قدر ونضع البهارات الصحيحه فيه ونحمسها لماتطلع ريحتها /الهيل والمسمار والدرسين
والملح وبعدين نصب ست قلاصات ماى لما يفور
: نضع العيش فوق الماى ونتركه تقريبا خمس أو ست دقايق لما أشوف الحبة قربت تستوى أشخل العيش
: وأحه فوق الخلطه اللى سويت أول وأحوس المقادير شوى حت ماتنكسر حبة العيش وأحطهم على نار هادية
: وأتركهم يتسبكون وياليت تحطينهم على أقل درجه وأغطيهم
: وتعالى شوفى الطعم والشكل والألوان تحفة
جربوه وادعو لى ـــــــــــــــــــــــ:ggdw:
وأحلى شغله فيها شكلها والألوان المتعدده اللى راح تكون فيها يلايلايلا
ننننببببدددددددأأأأأأأأ
المقادير ,,,,,,
دجاجه مسلوقة مع حبة ماجى وفلفل اسود وملح / نص كوب ذره / نص كوب بصل أخضر مقطع / ربع كوب
فلفل أخضر بارد مقطع مكعبات / ربع كوب عدس أسود مسلوق / نص كوب شعيريه اللى حبتها ضعيفه محمره
ملعقة صغيره كمون مطحون/ ملعقة صغيره كزبرة مطحونه / ملح / ربع كوب صويا صوص / 2ملعقة كبيره بقدونس وكزبره
خضرا مفرومين / وثالث كوب عيش حسب اللى تستخدمين أنا احط كنترى / شوى دارسين اعواد / حبات هيل / وحبات
مسمار / شوى ثوم وزنجبيل وبصله مخلوطين بالخلاط مع شوى ماى
الطريقة,,,,,,,
: نخلى الدجاجه من العظام ونقطعها على شكل شرائح
: نضع تقريبا استكانة زيت فى الجدر وبعدين نحط خلطة الثوم والزنجبيل والبصل الاخضر ونقلب
: نضيف الدجاج والكزبرة والبقدونس والعدس المسلوق واذره والبهارات المطحونه وباقى المقادير
ماعدا العيش والبهارات الصحيحه
: ونقلب المقادير ليما تنشفوةشوى اتحمر وبعدين نرفعها عن النار ونتركها
: نضع قليل من الزيت فى قدر ونضع البهارات الصحيحه فيه ونحمسها لماتطلع ريحتها /الهيل والمسمار والدرسين
والملح وبعدين نصب ست قلاصات ماى لما يفور
: نضع العيش فوق الماى ونتركه تقريبا خمس أو ست دقايق لما أشوف الحبة قربت تستوى أشخل العيش
: وأحه فوق الخلطه اللى سويت أول وأحوس المقادير شوى حت ماتنكسر حبة العيش وأحطهم على نار هادية
: وأتركهم يتسبكون وياليت تحطينهم على أقل درجه وأغطيهم
: وتعالى شوفى الطعم والشكل والألوان تحفة
جربوه وادعو لى ـــــــــــــــــــــــ:ggdw: