- إنضم
- 30 نوفمبر 2011
- المشاركات
- 68
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
السلام عليكم ،،
كيف حالكم اخواتى ... ان شاء الله تكونوا بخير ...
هذا اول مشاركة لى واتمنى تعجبكم .
قبل فترة قريت طريقة لكيكة الجبن والزيتون لاحدى الاخوات ( لا اتذكر اسمها للاسف ) جزاها الله كل خير ....
انا طبقت الطريقة بس عدلت فيها فى عدة مقادير ومكونات .....
النتيجة روووووعة ياريت تجربوها وتعطونى رايكم .
تنفع لشاى العصر .
الطريقة .... :
اضربى 2 بيضة فى الخلاط مع عصير نصف ليمونة ... بعدين ضيفى نص كوب زيت + نصف كوب لبن رأئب + كوب حليب ...
اضربيهم شوى بعدين ضيفى فى الخلاط 2 كوب دقيق مع م ك باكينغ باودر .
حضرى م ك بصل مفروم ( افرميه صغير بسكين بايدك حتى لا يخرج ماءه ) + م ك او اكثر شوى بقدونس مفروم باليد ايضا وكذلك م ك جزر مفروم صغيييييييير باليد + زيتون شرائح ( اخضر واسود ) انا استعملت اسود .
صبى المزيج على الخليط السابق وبعدين صبيهم فى قوالب الكب كيك وضعيهم فى فرن ساخن مسبقا لمدة 5 دقائق على نار عالية وبعدين 30 دقيقة على درجة 180 ....
وحمريهم من فوق لمدة 5 دتائق تقريب والنتيجة روووووعة ونخليكم مع الصور .
كيف حالكم اخواتى ... ان شاء الله تكونوا بخير ...
هذا اول مشاركة لى واتمنى تعجبكم .
قبل فترة قريت طريقة لكيكة الجبن والزيتون لاحدى الاخوات ( لا اتذكر اسمها للاسف ) جزاها الله كل خير ....
انا طبقت الطريقة بس عدلت فيها فى عدة مقادير ومكونات .....
النتيجة روووووعة ياريت تجربوها وتعطونى رايكم .
تنفع لشاى العصر .
الطريقة .... :
اضربى 2 بيضة فى الخلاط مع عصير نصف ليمونة ... بعدين ضيفى نص كوب زيت + نصف كوب لبن رأئب + كوب حليب ...
اضربيهم شوى بعدين ضيفى فى الخلاط 2 كوب دقيق مع م ك باكينغ باودر .
حضرى م ك بصل مفروم ( افرميه صغير بسكين بايدك حتى لا يخرج ماءه ) + م ك او اكثر شوى بقدونس مفروم باليد ايضا وكذلك م ك جزر مفروم صغيييييييير باليد + زيتون شرائح ( اخضر واسود ) انا استعملت اسود .
صبى المزيج على الخليط السابق وبعدين صبيهم فى قوالب الكب كيك وضعيهم فى فرن ساخن مسبقا لمدة 5 دقائق على نار عالية وبعدين 30 دقيقة على درجة 180 ....
وحمريهم من فوق لمدة 5 دتائق تقريب والنتيجة روووووعة ونخليكم مع الصور .



التعديل الأخير: