الصراحة اذا اخذتها من منتدي وجربتها اولا وبعدين تكبتها علشان تجروبها واللي عندها أفضل منها لا تبخل علينا بس بالحقيقة تنفع لكل المعجنات (البتزا - خلية النحل - السبانخ - الزعتر) كله علي كله
المقادير:
1 كاس ماء دافى - 2\1 كاس زيت -فنجان قهوه سكر- 6ملاعق حليب نيدو- 2\1 1 ملعقه اكل خميره فوريه -2 ملعقه اكل بيكنبودر- بيضه - 2\1 3 كاسات دقيق منخول.
الطريقه:
فى خلاط نضع (الماء-الزيت- السكر-الحليب-الخميره-البيكنبودر-والبيضه)ونخفقهم جيدا على سرعه عاليه (الخلاط حقى براون 700) بعد كذا نخفف السرعه ونضيف الدقيق الى ان تصبح عندنا عجينه متماسكه نضعها فى طاسه ونعجنها قليلا بليد ونغطيها ببلستك ونحطها فى مكان دافى انا احطها بلميكويف لمده ساعه. بعد كذا تكون جاهزه للحشو .
المقادير:
1 كاس ماء دافى - 2\1 كاس زيت -فنجان قهوه سكر- 6ملاعق حليب نيدو- 2\1 1 ملعقه اكل خميره فوريه -2 ملعقه اكل بيكنبودر- بيضه - 2\1 3 كاسات دقيق منخول.
الطريقه:
فى خلاط نضع (الماء-الزيت- السكر-الحليب-الخميره-البيكنبودر-والبيضه)ونخفقهم جيدا على سرعه عاليه (الخلاط حقى براون 700) بعد كذا نخفف السرعه ونضيف الدقيق الى ان تصبح عندنا عجينه متماسكه نضعها فى طاسه ونعجنها قليلا بليد ونغطيها ببلستك ونحطها فى مكان دافى انا احطها بلميكويف لمده ساعه. بعد كذا تكون جاهزه للحشو .