طريقه محشي الفلفل والباذنجان

white ro0oz

مراقبه عامه
إنضم
24 يونيو 2015
المشاركات
28,528
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
من الاكلات الجميله والرائعه المحشيات عموما بيبقى طعمها حلو جدا وطبعا موش بتخلى من السفره والكل بيبحث عنها والحاجات اللى بتتحشى اكتير منها الحمام والفراخ والممبار ومنها الخضراوت الكوسه والبازنجان والشطه والبطاطس وطبعا الانواع دى لها عشاق كثير جدا المهم الطريقه وايه المطلوب وضبط مقادير الحشو علشان كل ده بيغير طعمها والطريقة اللى بنشرها فى منتدانا الجميل النهاره لااحلى حشو فلفل وباذنجان






لمقدار:

الحشو: لحم مفروم بقدونس جبن شيدر بيض

صلصة الطماطم: زيت زيتون ثوم مفروم بقدونس مفروم طماطم ملح فلفل اسود
الطريقة:
نحفر الفلفل بالتخلص من البذور ثم نمزج مكونات الحشو مع بعضها ثم نحشو بها الفلفل ثم نحمر الفلفل بالزيت ثم نسخن زيت في وعاء على النار ونضيف الثوم والبقدونس والطماطم والملح والفلفل الاسود ثم نضيف الفلفل ونتركه على النار حتى ينضج
باذنجان محشي باذنجان

المقدار:
باذنجان شرائح مشوي باذنجان مكعبات مقلي ملح فلفل اسود بقدونس مفروم ناعم ثوم مفروم ناعم جبن شيدر مبشور
الطريقة:
نفرد شرائح الباذنجان المشوي في سلطانية بشكل دائري ثم نتبلها بالملح والفلفل ثم نخلط الباذنحان المقلي مع البقدونس والثوم والجبن ونتبله بالملح والفلفل
ثم نضيفها على شرائح الباذنجان ثم نقفل شرائح الباذنجان ثم نضعها في صينية مدهونة زيت وندخلها في فرن حرارته 180 درجة حتى تنضج وتتماسك المحتويات
باذنجان محشي بالخضار

المقدار:
فلفل رومي الوان بصل باذنجان خل ابيض زيت زيتون
طريقة عمل محشى الفلفل والباذنجان 2014 و وصفة طريقة عمل محشى الفلفل والباذنجان 2014

الطريقة
نقطع الفلفل الملون والبصل جوليان ثم نتبلهم بزيت الزيتون والخل الابيض ثم نفرغ محتوى الباذنجان ثم نحشوها بالفلفل والبصل ثم نضعه في صينية مدهونة زيت ثم ندخله الفرن حتى ينضج