طريقه عمل السبانخ باللحم على الطريقه المصريه من مطبخى بالصور

لحظه ندم

New member
إنضم
25 فبراير 2007
المشاركات
259
مستوى التفاعل
0
النقاط
0

1-- اهم شى فى الشوربه هو الطعم ولذلك اهم شى هو العظم نضع العظم فى ماء بارد بعد غسيله مع بصله ونتركها حتى يغلى



2-- اللحمه حمراء عجالى



3-- السبانخ اما مجمده او طازه وانا اتركها حتى تفك طعمها بيكون احلى كتير



4-- بعد سلق اللحمه مع العظم نضع فى حله بصله مبشوره ونشوح اللحمه مع البهارات والفلفل وجوزه الطيب



5-- نضع الطماطم المبشوره والصلصه على اللحم حتى تتسبك مع بعض ويكتسب اللحم طعم الصلصه





6-- الكزبره



7-- نضع الكزبره بعد ان تتسبك الصلصه الكزبره الخضراء وتكون مقطعه


7-- ثم نضع السبانخ بعد ان نعصرها وننزل الميه



وده شكلها ونتركها بعد اضافه الشوربه وحتى تستوى السبانخ

تابع

ارجو لا احد يرد حتى انهى الطبخه

هههه
 

لحظه ندم

New member
إنضم
25 فبراير 2007
المشاركات
259
مستوى التفاعل
0
النقاط
0

8-- بعد ان تستوى السبانخ نضع فى الطاسه سمن وتوم مبشور ونقليه شويه دون ان يصفر





9-- نضع الكزبره الناشفه ونحمرها قليلا دون ان تحترق خللى بالك

يدوب تشمى رائحتها

10-- وده الشكل النهائى وبالف هنا وشفا
ارجو ان تكون عجبتكم وتجربوها بجد طعمها جميل جدا

 

دراهــم

New member
إنضم
15 أغسطس 2008
المشاركات
2,055
مستوى التفاعل
0
النقاط
0


ما شاء الله عليج

بالعافية إن شاء الله :)

 

شمايخ

New member
إنضم
22 نوفمبر 2007
المشاركات
150
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
الإقامة
kuwait
تسلم ايدج ومشكوره على الوصفه
 

Q8ia_100%

New member
إنضم
9 أكتوبر 2006
المشاركات
2,997
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
واو احب هالنوع من الاكلات
عاد هالاكله قمه بالحديد لحم وسبانخ
تسلم ايدج
 

GAP^^الكبيرة

New member
إنضم
24 نوفمبر 2007
المشاركات
4,540
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
ما شاء الله تسلم ايدج...

وايد عجبتني وان شاء الله اطبقها
 

لحظه ندم

New member
إنضم
25 فبراير 2007
المشاركات
259
مستوى التفاعل
0
النقاط
0

لحظه ندم

New member
إنضم
25 فبراير 2007
المشاركات
259
مستوى التفاعل
0
النقاط
0