أم أسومي
New member
- إنضم
- 30 ديسمبر 2008
- المشاركات
- 12
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
اول شيء نجيب زجاجة من اللي تستعمل للخل او الزيت
نجيب فلفل احمر مجفف و كزبرة حب و نحمصهم شوي على نار متوسطه الا ان تطلع ريحتهم
ندخلهم في الزجاجه النظيفة والجافة (أستعمل قمع ورق للكزبرة)
و نصب عليهم زيت زيتون
صبوا للأخر أنا خلص الزيت عندي
و أتركوه فترة حتى يطعم الفلفل في الزيت و يتغير لونه
لا تستعجلوا عليه أنسوه مدة
و رشوا منه على البيتزا
_03BA:
و ممكن للسلطة
او الجبنه
العــــــــــــافية
_____________________________-
الموضوع منقــــــــــــــــتول من احد الاخوات

نجيب فلفل احمر مجفف و كزبرة حب و نحمصهم شوي على نار متوسطه الا ان تطلع ريحتهم

ندخلهم في الزجاجه النظيفة والجافة (أستعمل قمع ورق للكزبرة)

و نصب عليهم زيت زيتون

صبوا للأخر أنا خلص الزيت عندي
و أتركوه فترة حتى يطعم الفلفل في الزيت و يتغير لونه
لا تستعجلوا عليه أنسوه مدة
و رشوا منه على البيتزا
و ممكن للسلطة
او الجبنه
العــــــــــــافية
_____________________________-
الموضوع منقــــــــــــــــتول من احد الاخوات