صوص الدمى جلاس ( الصوص البني ) لجمييييييييع اللحوم

تابيوكا

New member
إنضم
23 ديسمبر 2008
المشاركات
14
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
ها نحن نستكمل الصوصات الغربيه الشهيه

المكونات **300 جرام من الكرفس والكرات والجزر والبقدونس والبصل
( تفرم جميع الخضروات مع بعضها )
5 فصوص ثوم مفري
250 جرام صلصة طماطم ( بيوريه )
ملح وفلفل + ورق لاورو
نصف كوب خل ابيض + 5 لتر ماء
3 كيلو عظم بتلو مقطع ( مكسور )

طريقه العمل ***يجهز اناء به قليل من الزيت ويضاف اليه العظم حتي يصفر لونة وبعد ذلك تضاف الخضروات المذكورة في المكونات **** وعندما تطهى الخضروات اضيفي كميه من الطماطم البيو ريه وثم تضيفي باقي الطماطم مع الخل و عندما تغلي جميع المكونات يضاف الماء ( واحيانأ يستخدم الشوربه بيلا للماء ) ثم يترك علي لهب هادىء لمدة 3 ساعات ثم يتم تصفيه الصوص ويضاف الملح والفلفل .......

********************************
يمكن اضافه مشروم ليصبح صوص مشروم
يمكن اضافه فلفل اسود مجروش ليصبح بيبر صوص
ممكن استخدامه مع جميييييييع انوااااااااااع اللحوم وصدور الدجاج
**********************************

بالهنا والشفا ******** في انتظار استفساراتكم**********

شيف تابيوكا