- إنضم
- 24 يونيو 2015
- المشاركات
- 28,528
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0

?شاورما?
إنما ايه ع الاصول?? بتتبيلة الشيف بو توفيق(شيف مطعم الشيف حصه)?
بشر برتقالة
بشر ليمونة
نص لتر حليب ابيض سايل
ربع كوب خل
٤ فصوص ثوم
م ملح
نص م بهار شاورما
نتبلها اقل شي ٧ ساعات
قطعت الصدور الى شرايح بالنص عشان تكون رقيقة
حطيت بصله وعود خشب سميك او اثنين ورصيت شرايح الدجاج ومن فوق نحط طماطم او نص ليمونه
تدخل الفرن على حرارة عالية ٢٥٠ م ربع ساعة
ثم ٢٠٠ م ساعة
بتكون تحمرت طبعا ماننسى نحط الزيت على الشاورما عشان ماتنشف
صلصة الثومية?العجيبة
في الخلاط ٢بيض
٣فصوص ثوم
٢م ص خل
١/٤م ص ملح
اخليها تضرب واضيف الزيت من فوق وهي تضرب بشكل خيط رفيع حتى يتكثف