
العجينة :
طحين كوب ونص + نص كوب زيت + شويه ملح + ملعقة سكر + كاس ماء + خميرة مذوبه بربع كوب ماء دافي
وبعجانه ست البيت اذا حسيتيها يامدة حيل ضيفي شويه ماي
بعد ساعه
طلعى العجين وفرديها دوائر
وحشيها بالحشوة
واااااااااااااااااااااااو
( فوحى بطاط 2 وخلية على جنب / بالمقلاة حمسي شرايح بصل جزر فلفل اخضر بارد + بهارات + رشة ملح وفلفل+ ثوم مدقوق + لما يستوى ضيفى البطاط المهروس وقلبيه قلبتين )
حشى العجينة
وسخنى الزيت وقليها
وووووووووووووووووووواااااااااا اااااااااااووو
الطعم عذاب رووووووووووووووووعه
هــــــــــــــــــــــــــديه الموضوع

