- إنضم
- 24 يونيو 2015
- المشاركات
- 28,528
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
رز بالزيتون والجبنة الرومى
المقادير
2 x معلقة كبيرة زيت ذرة
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 x كوب زيتون اسود (مخلي)
1 x كوب أرز عادى
1 x كوب زيتون أخضر (مخلي)
1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
1 x عدد بصلة مفرومة
1 x كوب جبنة رومي (مبشورة)
الخطوات
1. شوحى الأرز مع البصل المفروم فى الزيت على النار .
2. ضيفى الزيتون والملح والفلفل الأسود .
3. و بعدين ضيفى الماء وإتركى الخليط حتى تمام النضج .
4. أغرفى الأرز بالزيتون وهو ساخن ورشى على الوجة جبنة رومى مبشورة

المقادير
2 x معلقة كبيرة زيت ذرة
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 x كوب زيتون اسود (مخلي)
1 x كوب أرز عادى
1 x كوب زيتون أخضر (مخلي)
1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
1 x عدد بصلة مفرومة
1 x كوب جبنة رومي (مبشورة)
الخطوات
1. شوحى الأرز مع البصل المفروم فى الزيت على النار .
2. ضيفى الزيتون والملح والفلفل الأسود .
3. و بعدين ضيفى الماء وإتركى الخليط حتى تمام النضج .
4. أغرفى الأرز بالزيتون وهو ساخن ورشى على الوجة جبنة رومى مبشورة