ام فارس و محمد
New member
السلام عليكم
الفكره انو تعملي كستر عادي بالحليب بس اهم شئ يكون قوي خالص و بعد ما يبرد
و تدخليه التلاجه خليه اقل شئ 6 ساعات او اكتر بعدها تخلصي من القشره و اضربيه بالمضرب
و ضيفي له علبة قشطه و اضربيه تاني .. ح يطلع ناعم جدا و لو وجدتيه قوي خالص
ممكن تضيفي له قليل من الحليب.. ممكن ترصي قطع كيك في القاع و تصبي الكستر بالقشطه
من فوق للكيك و تزينيه بخلطة كريم شانتي مضاف ليها قليل من الكستر
و زينيه بالفراوله او العنب
و دي الصوره بس ما كان عندي كريم شانتي
اتمني تجربو و يعجبكم لانه فعلا لذيييييييييذ



الفكره انو تعملي كستر عادي بالحليب بس اهم شئ يكون قوي خالص و بعد ما يبرد
و تدخليه التلاجه خليه اقل شئ 6 ساعات او اكتر بعدها تخلصي من القشره و اضربيه بالمضرب
و ضيفي له علبة قشطه و اضربيه تاني .. ح يطلع ناعم جدا و لو وجدتيه قوي خالص
ممكن تضيفي له قليل من الحليب.. ممكن ترصي قطع كيك في القاع و تصبي الكستر بالقشطه
من فوق للكيك و تزينيه بخلطة كريم شانتي مضاف ليها قليل من الكستر
و زينيه بالفراوله او العنب
و دي الصوره بس ما كان عندي كريم شانتي

اتمني تجربو و يعجبكم لانه فعلا لذيييييييييذ
