حلو جديد بالكستر

  • بادئ الموضوع ام فارس و محمد
  • تاريخ البدء
إنضم
15 فبراير 2009
المشاركات
2,499
مستوى التفاعل
2
النقاط
0
الإقامة
في الدنيا
السلام عليكم




الفكره انو تعملي كستر عادي بالحليب بس اهم شئ يكون قوي خالص و بعد ما يبرد

و تدخليه التلاجه خليه اقل شئ 6 ساعات او اكتر بعدها تخلصي من القشره و اضربيه بالمضرب

و ضيفي له علبة قشطه و اضربيه تاني .. ح يطلع ناعم جدا و لو وجدتيه قوي خالص

ممكن تضيفي له قليل من الحليب.. ممكن ترصي قطع كيك في القاع و تصبي الكستر بالقشطه

من فوق للكيك و تزينيه بخلطة كريم شانتي مضاف ليها قليل من الكستر

و زينيه بالفراوله او العنب

و دي الصوره بس ما كان عندي كريم شانتي




اتمني تجربو و يعجبكم لانه فعلا لذيييييييييذ

 

جارة القمر

**مشرفة قسم مائدتك**
إنضم
2 أبريل 2005
المشاركات
64,020
مستوى التفاعل
5
النقاط
0
العمر
46
مشكوووووووووووووووووره



وتسلم ايدج
 

Snow angel

**مشرفة قسم مائدتك**
إنضم
17 مارس 2008
المشاركات
11,292
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
الإقامة
USA
سهل وحلو

يسلمووووووو ياقلبي
 

بيت التوت

New member
إنضم
26 أبريل 2007
المشاركات
5,689
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
يسلمو ايدينج حياتي



شكلها لذيذ







موفقه يارب