- إنضم
- 26 أغسطس 2010
- المشاركات
- 33
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
اهلا حبيباتي
اما بالنسبة لطاجين عندنا طريقة بنستعمل الزيت العادية او زيت الزيتون مع فلفل احمر ونخليه تلات ايام حتى تنشف الزيت تم بنستعمله
لما تستعمليه حطي شئ حديد مدور تحت طاجين لكى لايحترق وهو في الغاز
اما بالنسبة سلطة
الشرمولة : بقدونس + حبة ثوم محكوكة + فلفل احمر
+ فلفل اسود + كمون + ملح + زيت زيتون
لما يستوي الجزر والبطاطا حطي هادي شرمولة في مقلاة وكبي عليها الجزر لوحده البطا طا لوحدهاحتى زيتون وحريكيها شوية خمسة تواني وشليها من المقلاة بالصحة والعافية
اما الطاجين ماعرفت شنو بولي
اما ليمون هو كدلك بنستعمله في البيوت له طريقة خاصة