- إنضم
- 24 يونيو 2015
- المشاركات
- 28,528
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
تورتة الكنافة بالشيكولاتة وكريمة البندق
المكونات
كنافة كمية حسب الرغبة
شيكولاتة كور
كريمة بندق
شيكولاتة سايحة
العسل :
2 كوب سكر
1 كوب ماء
1 عدد ليمون
1 باكت فانيليا
طريقة التحضير
نضع السمن السائح علي الكنافة ثم تفرد الكنافة علي الصينية .
تخبز الكنافة في فرن ساخنة علي حرارة 180 درجة حتي احمرار الوجه .
نقوم بعمل طبقات من الكنافة
نقوم بعمل العسل ويصب علي الكنافة .
ونحشي بين هذة الطبقات بكريمة البندق
ثم تزين بوضع كور الشيكولاتة من الجوانب باستخدام الشيكولاتة السايحه وبالهنا والشفا .

المكونات
كنافة كمية حسب الرغبة
شيكولاتة كور
كريمة بندق
شيكولاتة سايحة
العسل :
2 كوب سكر
1 كوب ماء
1 عدد ليمون
1 باكت فانيليا
طريقة التحضير
نضع السمن السائح علي الكنافة ثم تفرد الكنافة علي الصينية .
تخبز الكنافة في فرن ساخنة علي حرارة 180 درجة حتي احمرار الوجه .
نقوم بعمل طبقات من الكنافة
نقوم بعمل العسل ويصب علي الكنافة .
ونحشي بين هذة الطبقات بكريمة البندق
ثم تزين بوضع كور الشيكولاتة من الجوانب باستخدام الشيكولاتة السايحه وبالهنا والشفا .