انوار ومراحب
New member
- إنضم
- 2 يوليو 2009
- المشاركات
- 223
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
انا الطريقة ناقلتها من كتاب طبخ يس مومتذكرة اسمة
واللى يعجبنى على طول اسجلة بدفترى
مفاديرها
2حبن فيلادلفيا
10 كيس مالتيزر اتكسرينة
3كيس دريم ويب
3قيمر
1بسكوت دايجستف ناعم مع نص قالب زبدة وترصينة فى القالب متحرك القاعدة
تخلطين جميع المقادير مع بعض بالخلاط بس المالتيزر اخر شى تحطينة معاهم وتخلطينة بالقفشة عشان مايتفرفت
تصبينة على البسكون وتزينينة بصوص الشوكولاتة وتحطينها بالثلاجة تبرد
جربوها حدها لذيييييييييييذة
واللى يعجبنى على طول اسجلة بدفترى
مفاديرها
2حبن فيلادلفيا
10 كيس مالتيزر اتكسرينة
3كيس دريم ويب
3قيمر
1كيس جلاتين مذاب فى ثلث كوب ماى1بسكوت دايجستف ناعم مع نص قالب زبدة وترصينة فى القالب متحرك القاعدة
تخلطين جميع المقادير مع بعض بالخلاط بس المالتيزر اخر شى تحطينة معاهم وتخلطينة بالقفشة عشان مايتفرفت
تصبينة على البسكون وتزينينة بصوص الشوكولاتة وتحطينها بالثلاجة تبرد
جربوها حدها لذيييييييييييذة