- إنضم
- 24 يونيو 2015
- المشاركات
- 28,528
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
تارت نوتيلا و موز
المقادير
32 قطعه بسكويت اوريو
250 جرام كريمة طهي حلويات جهينه
موز او فراوله او كيوي (اي نوع فاكهه مفضل لديكم)
110 جرام زبده سائله
3 ملاعق كبيره نوتيلا
ايس كريم فانيليا
طريقة التحضير
نضع البسكويت في الخلاط و نطحنه جيداا
ثم نضع الزبده السائله بدرجة خرارة الغرفه و نضربهم معا جيد جدا
نحضر صينيه و ندهنها شوية زيت خفيف ثم نضع البسكويت المضروب الناعم بالزبده و نفرشه في الصينيه و نساويه كويس و ندخلها بعد كدا الثلاجه
في هذه الاثناء نحضر الحشوه الشيكولاته النوتيلا ٣ ملاعق كبيره نوتيلا و ٢٥٠ جرام كريمة الطهي للحلويات و نقلبهم كويس جدااا حتي تذوب الشيكولاته تماما
نخرج الصينيه من الثلاجه ثم نضع الصوص الشيكولاته عليها و نوزعها كويس جدا و ندخلها الثلاجه تاني لمدة ساعتين ل ٣ ساعات
نقطع الموز حلقات
ثم نضعه علي التارت من فوق للتزين ثم ندخلها الثلاجه تاني و الافضل تظل في الثلاجه طوال فترة الليل و بالهناء و الشفاء
ثم نزينها بقليل من صوص النوتيلا
و تقدم مع بوضه ايس كريم فانيليا

المقادير
32 قطعه بسكويت اوريو
250 جرام كريمة طهي حلويات جهينه
موز او فراوله او كيوي (اي نوع فاكهه مفضل لديكم)
110 جرام زبده سائله
3 ملاعق كبيره نوتيلا
ايس كريم فانيليا
طريقة التحضير
نضع البسكويت في الخلاط و نطحنه جيداا
ثم نضع الزبده السائله بدرجة خرارة الغرفه و نضربهم معا جيد جدا
نحضر صينيه و ندهنها شوية زيت خفيف ثم نضع البسكويت المضروب الناعم بالزبده و نفرشه في الصينيه و نساويه كويس و ندخلها بعد كدا الثلاجه
في هذه الاثناء نحضر الحشوه الشيكولاته النوتيلا ٣ ملاعق كبيره نوتيلا و ٢٥٠ جرام كريمة الطهي للحلويات و نقلبهم كويس جدااا حتي تذوب الشيكولاته تماما
نخرج الصينيه من الثلاجه ثم نضع الصوص الشيكولاته عليها و نوزعها كويس جدا و ندخلها الثلاجه تاني لمدة ساعتين ل ٣ ساعات
نقطع الموز حلقات
ثم نضعه علي التارت من فوق للتزين ثم ندخلها الثلاجه تاني و الافضل تظل في الثلاجه طوال فترة الليل و بالهناء و الشفاء
ثم نزينها بقليل من صوص النوتيلا
و تقدم مع بوضه ايس كريم فانيليا