- إنضم
- 24 يونيو 2015
- المشاركات
- 28,528
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
بيتزا البطاطس
المكونات
بطاطس شرايح حسب الكمية اللى عاوزة تعمليها لعيلتك
فلفل رومى شرايح [ ممكن مقلى و ممكن نى ]
3 معالق كبيرة صلصة بيتزا
زيتون اسود مخرط صغير
تشكيلة جبن [ كيس مخلوط فيه الشيدر مع الجودة مع الموتزاريلا / و رومى مبشورة ]
سوسيس حلقات رفيعة
زعتر / معلقة بقسماط مطحون
طريقة التحضير
اول حاجة بنقطع البطاطس رفيع علشان تستوى و علشان نعرف نرصها ادوار
بنقلى البطاطس نص قلية او نسلقها نص سلقة للى عاوز يقلل الدهون [ بس ممكن فى السلق تتكسر منا ]
بنجيب صنية فرن او قالب بايركس و ندهنه زيت و نرشه بالبقسماط المطحون
نفرد عليه طبقة بطاطس و نغطى بيها القاع كويس جدا
نرش شوية ملح و فلفل اسود و زعتر
و نفرد معلقة صلصة بيتزا نغطى بيها البطاطس و نضيف الزيتون و الفلفل الرومى المقطع رفيع و سوسيس و نرش الجبن
و نرص بعد كده طبقة بطاطس تانية ونكرر تانى صلصة البيتزا و الملح و الفلفل و الزعتر و الفلفل الرومى و السوسيس و الزيتون و نرش الجبنة
و ممكن نكتفى بكده و ممكن نعمل طبقةتالتة بس لما تكون رفيعة بتبقى احسن و بتبقى زى البيتزا بجد
نرش معلقتين زيت على الوش و شوية زعتر و نغطى الصينية بفويل كويس و ندخلها الفرن الساخن و نحطها فى الفرن نكشف وشها و نشوف استوت البطاطس و طريت ولا لسه [ لانها نص قلية ] و نحمر وشها يالشواية
وبالف هنا

المكونات
بطاطس شرايح حسب الكمية اللى عاوزة تعمليها لعيلتك
فلفل رومى شرايح [ ممكن مقلى و ممكن نى ]
3 معالق كبيرة صلصة بيتزا
زيتون اسود مخرط صغير
تشكيلة جبن [ كيس مخلوط فيه الشيدر مع الجودة مع الموتزاريلا / و رومى مبشورة ]
سوسيس حلقات رفيعة
زعتر / معلقة بقسماط مطحون
طريقة التحضير
اول حاجة بنقطع البطاطس رفيع علشان تستوى و علشان نعرف نرصها ادوار
بنقلى البطاطس نص قلية او نسلقها نص سلقة للى عاوز يقلل الدهون [ بس ممكن فى السلق تتكسر منا ]
بنجيب صنية فرن او قالب بايركس و ندهنه زيت و نرشه بالبقسماط المطحون
نفرد عليه طبقة بطاطس و نغطى بيها القاع كويس جدا
نرش شوية ملح و فلفل اسود و زعتر
و نفرد معلقة صلصة بيتزا نغطى بيها البطاطس و نضيف الزيتون و الفلفل الرومى المقطع رفيع و سوسيس و نرش الجبن
و نرص بعد كده طبقة بطاطس تانية ونكرر تانى صلصة البيتزا و الملح و الفلفل و الزعتر و الفلفل الرومى و السوسيس و الزيتون و نرش الجبنة
و ممكن نكتفى بكده و ممكن نعمل طبقةتالتة بس لما تكون رفيعة بتبقى احسن و بتبقى زى البيتزا بجد
نرش معلقتين زيت على الوش و شوية زعتر و نغطى الصينية بفويل كويس و ندخلها الفرن الساخن و نحطها فى الفرن نكشف وشها و نشوف استوت البطاطس و طريت ولا لسه [ لانها نص قلية ] و نحمر وشها يالشواية
وبالف هنا