- إنضم
- 24 يونيو 2015
- المشاركات
- 28,528
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0

باجيه ، ب الدجر
ننقع كميه من الدُجر من الليل ، ونغير الماء بين كل فتره والثانيه عشان القشور ،
♡♡♡♡بعدما ينظف تمام
نسوية ب منشه ، عشان مايبقى فيه ماء
نسوية في الخلاط ، أو فرامه اللحم ونضيف له ، بصل ، وبصل اخضر ، وفلفل بارد وحار ، وفصين ثوم
وكزبره وبهارات وملح
ونخلطهم بس مايكون خلط قوي ***وممكن نخلط الدُجر لحاله
ونقطع باقي المكونات ل قطع صغيره
ونداخلهم سوا ،
بعدها نسخن الزيت ، ونجيب قالب عمل الفلافل
في له أكثر من حجم
ونشكلها في القالب وعلى الزيت
القالب هنا استخدمت الكبير
أحبها تكون خفيفه مش سميكة *****ل التوضيح
الدُجر ٍهو اللوبيا البيضاء
وعليكم ب الف عافيه .