بنات وايد يسؤلون عن المحلبية وهى نوع من الحلويات للى مايعرفها
طريقتى وايد سهلة
اول شى انقع هيل ناعم فى نص كوب ماى ورد واتركة على جنب
ثانيا وهذى مهمة ان الجدر اللى بسوى فية المحلبية يكون مخصص للحليب بس يعنى مايحوشة البصل والدهن وغيرة عشان مايغير الطعم
استعمل حليب كامل الدسم طويل الامد لتر واحد وافرغة بالجدر واترك منة قلاص اذوب فية 4 ملاعق نشا الذرة مليانة فل وبعدين اصبة على الحليب واضيف ثلث قلاص شكر واخلطهم بالقفشة الخشبية وهم هذى اخليها مخصصة للحليب يعنى مااطبخ فيها
بعدين اشب النار واحط الجدر واخلية على نار حامية 5 دقايق وعقب ابدى احركة شوى شوى وفى اتجاة واحد لحد ماتثقل وهالعملية تستغرق نص ساعة .
اشيل الجدر واكون مزهبة المواعين الصغار اللى اصب فيهم المحلبية واتركها برا لمدة 10 دقايق وبعدين ادخلها الثلاجة وتقدم باردة وبالعافية:eh_s(7):
طريقتى وايد سهلة
اول شى انقع هيل ناعم فى نص كوب ماى ورد واتركة على جنب
ثانيا وهذى مهمة ان الجدر اللى بسوى فية المحلبية يكون مخصص للحليب بس يعنى مايحوشة البصل والدهن وغيرة عشان مايغير الطعم
استعمل حليب كامل الدسم طويل الامد لتر واحد وافرغة بالجدر واترك منة قلاص اذوب فية 4 ملاعق نشا الذرة مليانة فل وبعدين اصبة على الحليب واضيف ثلث قلاص شكر واخلطهم بالقفشة الخشبية وهم هذى اخليها مخصصة للحليب يعنى مااطبخ فيها
بعدين اشب النار واحط الجدر واخلية على نار حامية 5 دقايق وعقب ابدى احركة شوى شوى وفى اتجاة واحد لحد ماتثقل وهالعملية تستغرق نص ساعة .
اشيل الجدر واكون مزهبة المواعين الصغار اللى اصب فيهم المحلبية واتركها برا لمدة 10 دقايق وبعدين ادخلها الثلاجة وتقدم باردة وبالعافية:eh_s(7):