الديك الرومى من مطبخ سونال ولا اطعم

سونال

New member
إنضم
27 سبتمبر 2009
المشاركات
37
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
الإقامة
مصر
الديك الرومى من مطبخ سونال ولا اطعم




اسعد الله مساءكن اخوانى وبناتى وزائرات منتدانا الحبيب

كويتيات النسائية


امبارح عزمت ابنى محمد وعروسته علشان سبوع جوازه عقبال اولادكم جميعا على ديك رومى بس عملته بطريقة جديدة بالنسبة لى وانا عارفة انها طريقة متواضعة بالنسبة لشيفات وعضوات منتدانا الكبير


من حصرياتى










يللا اقولكن على الطريقة
المقادير
ديك رومى (5 او 6 كيلو)





3 علب زبادى
2 كيلو بطاطس
6 بصلات
3 فصوص توم

برطمان صلصة


توابلى الخاصة
ملعقة كبيرة فلفل اسود- ملعقة بودرة توم وملعقة بصل بودرة- ملعقة كارى وكركم وملعقة صغيرة بابريكا)
4 فصوص حبهان وورق لورا
وكبسة ارز بسمتيك


الطريقة


غسلت الديك كويس ووضعته فى اكبر حلة وشيلت الريمة
ووضعت البصل وورق اللورا والحبهان وسبت الديك لغاية نصف السواء
وكنت مقطعة البطاطس حلقات فى صينية كبيرة







وكنت محضرة البصل والتوم والتوابل وبرطمان الصلصة وضربتهم فى الخلاط كويس







ووضعتهم على البطاطس
وشوية التتبيلة وضعتهم على الزبادى ودهنت الديك كويس
ثم وضعت الديك على البطاطس ثم وضعته فى الفرن لمدة اربع ساعات
ومن حين لاخر اسقى الديك والبطاطس بالشوربة حتى تم الاستواء

واتفضلوا معانا وعقبال اولادكم جميعا
ودى صورة للديك بعد السواء










مع تحياتى
ام حمادة
 

سونال

New member
إنضم
27 سبتمبر 2009
المشاركات
37
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
الإقامة
مصر
الديك الرومى من مطبخ سونال ولا اطعم


اسعد الله صباحكن اخواتى وبناتى عضوات وزائرات منتدانا الحبيب
امبارح عزمت ابنى محمد وعروسته علشان سبوع جوازه عقبال اولادكم جميعا على ديك رومى بس عملته بطريقة جديدة بالنسبة لى وانا عارفة انها طريقة متواضعة بالنسبة لشيفات وعضوات منتدانا الكبير

من حصرياتى

يللا اقولكن على الطريقة


ديك رومى (5 او 6 كيلو)



3 علب زبادى
2 كيلو بطاطس
6 بصلات
3 فصوص توم
برطمان صلصة


توابلى الخاصة
ملعقة كبيرة فلفل اسود- ملعقة بودرة توم وملعقة بصل بودرة- ملعقة كارى وكركم وملعقة صغيرة بابريكا)
4 فصوص حبهان وورق لورا
وكبسة ارز بسمتيك



غسلت الديك كويس ووضعته فى اكبر حلة وشيلت الريمة
ووضعت البصل وورق اللورا والحبهان وسبت الديك لغاية نصف السواء
وكنت مقطعة البطاطس حلقات فى صينية كبيرة





وكنت محضرة البصل والتوم والتوابل وبرطمان الصلصة وضربتهم فى الخلاط كويس


ووضعتهم على البطاطس
وشوية التتبيلة وضعتهم على الزبادى ودهنت الديك كويس
ثم وضعت الديك على البطاطس ثم وضعته فى الفرن لمدة اربع ساعات
ومن حين لاخر اسقى الديك والبطاطس بالشوربة حتى تم الاستواء

واتفضلوا معانا وعقبال اولادكم جميعا
ودى صورة للديك بعد السواء




ودى بقى لاول رد


مع تحياتى
ام حمادة
 
التعديل الأخير:

ظبية بوظبي

New member
إنضم
4 أبريل 2012
المشاركات
1,330
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
تسلمين خالتي سونال

بس كاتبه وشلت الريمه .. ايش الريمه ؟
وانا شكلي بطبق الوصفه بس على دجاج .. ولا مره جربت الديك الرومي هل في فرق كبير فالطعم بين الدجاج والديك الرومي ؟
انا بس اكل توركي مدخن


ومبارك على ابنك الله يدوم الفرحه عليكم
 

سونال

New member
إنضم
27 سبتمبر 2009
المشاركات
37
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
الإقامة
مصر
تسلمين خالتي سونال

بس كاتبه وشلت الريمه .. ايش الريمه ؟
وانا شكلي بطبق الوصفه بس على دجاج .. ولا مره جربت الديك الرومي هل في فرق كبير فالطعم بين الدجاج والديك الرومي ؟
انا بس اكل توركي مدخن


ومبارك على ابنك الله يدوم الفرحه عليكم

اولا اسعدنى مرورك بنتى الحبيبة
ثانيا الريمة دى الزفرة على وش الشوربة عند الغليان

لا ممكن على اى طيور حبيبتى
مش مشكلة
 

ظبية بوظبي

New member
إنضم
4 أبريل 2012
المشاركات
1,330
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
تسلمين والله يعطيك القوه والعافيه وطوله العمر
 

سونال

New member
إنضم
27 سبتمبر 2009
المشاركات
37
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
الإقامة
مصر
الله يعافيكى بنتى الحبيبة
 

سونال

New member
إنضم
27 سبتمبر 2009
المشاركات
37
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
الإقامة
مصر
ارجو من المشرفة حذف المشاركة الاولى من الموضوع لعدم وجود الصور
ولكى جزيل الشكر