- إنضم
- 26 فبراير 2011
- المشاركات
- 102
- مستوى التفاعل
- 1
- النقاط
- 0
[السلام عليكم ورحمه الله]
البفتيــــــك:eh_s:
البفتيــــــك:eh_s:
المقادير: نصف كيلو لحم بفتيك + عصير بصله + ملعقه كبيرة عصير ليمون + ملح وفلفل + 10 فصوص ثوم مبشور + 2 بيضه + بقسماط + سمن للتحمير
الطريقه: يخلط عصير البصل والثوم والليمون ويتبل بالملح والفلفل
يشطف اللحم جيداً ويتبل بعصير البصل والليمون والثوم ويتركـ مدة ساعه
تأخد كل قطعه من اللحم وتغطي بالبيض ثم البقسماط
يقدح السمن ويحمر فيه البفتيك حتى يحمر لونه ثم يقلب علي الجهه الآخرى ليحمر الوجه الآخر
يرص في طبق ويقدم مع سلطه خضراء
الطريقه: يخلط عصير البصل والثوم والليمون ويتبل بالملح والفلفل
يشطف اللحم جيداً ويتبل بعصير البصل والليمون والثوم ويتركـ مدة ساعه
تأخد كل قطعه من اللحم وتغطي بالبيض ثم البقسماط
يقدح السمن ويحمر فيه البفتيك حتى يحمر لونه ثم يقلب علي الجهه الآخرى ليحمر الوجه الآخر
يرص في طبق ويقدم مع سلطه خضراء
_ وألــــــــــــف هنــــــــــــــــا _

__________________