استفسار فى عمل المعجنات

الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.
إنضم
18 يوليو 2012
المشاركات
110
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
السلام عليكم اخواتى الغالين
عام جديد وسعيد للجميع ان شاء الله
كان عندى استفسار بسيط فى طريقة عمل عجينة الفطاير اللى تنباع
بالمطاعم
وتكون محشية جبنة او حلوم او كدة
ياريت لو حد يكون عندة مقادير مظبوطة يقولهالى لانى بحاول اعملها بس مش بتكون طرية
زى اللى بنشتريها جاهزة
وجزاكم الله خير مقدما
 

أحلى همبه كويتية

**مشرفة قسم مائدتك**
إنضم
25 أكتوبر 2007
المشاركات
22,261
مستوى التفاعل
10
النقاط
0
الإقامة
KUWAIT
العجين اللي فيه روب او لبن أحلي شي يخليها ترفة ولينه حتي لو سخنتيها من الثلاجة يوم ثاني
 
إنضم
18 يوليو 2012
المشاركات
110
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.