- إنضم
- 9 يونيو 2010
- المشاركات
- 22
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
المقادير
كيلوليمون بلدى او كلوين +فلفل مجروش حار ينباع بالكيلو اوجاهز بالغرش الصغير اللى دايم نشوفها بالسوبرماركت
حبه البركه +ملح +عصير ليمون طازج تقريبا كاس ونص+زيت الزيتون+ واشوى بهارات هنديه او كارى +سكر
1_ اغسلى الليمون زين ما زين ثم يسلق عشره دقائق
ويترك فى الماء المغلى حتى يبرد تمام
2_ نقطع الليمون الى نصفين او اربعه وتوضع فى طاسه
3_ ثم نخلط الملح وحبه البركه والفلفل المجروش والبهار الهندى والسكر ثم يرش على الليمون
3_ نرص الليمون فى زجاجه معقمه ومحكمه علشان ما يدخل الهواء داخل
4_ نسقى الليمون عصير الليمون والباقى خل ابيض وفى الاخير نضع زيت الزيتون
ثم نتركها حوالى اسبوع لاسبوع ونص ثم فى الثلاجه تى الاستعمال
والسموحه منكم خوات ما صورت المقادير ولا الطريقه
بس شوفوا الصوره
كيلوليمون بلدى او كلوين +فلفل مجروش حار ينباع بالكيلو اوجاهز بالغرش الصغير اللى دايم نشوفها بالسوبرماركت
حبه البركه +ملح +عصير ليمون طازج تقريبا كاس ونص+زيت الزيتون+ واشوى بهارات هنديه او كارى +سكر
1_ اغسلى الليمون زين ما زين ثم يسلق عشره دقائق
ويترك فى الماء المغلى حتى يبرد تمام
2_ نقطع الليمون الى نصفين او اربعه وتوضع فى طاسه
3_ ثم نخلط الملح وحبه البركه والفلفل المجروش والبهار الهندى والسكر ثم يرش على الليمون
3_ نرص الليمون فى زجاجه معقمه ومحكمه علشان ما يدخل الهواء داخل
4_ نسقى الليمون عصير الليمون والباقى خل ابيض وفى الاخير نضع زيت الزيتون
ثم نتركها حوالى اسبوع لاسبوع ونص ثم فى الثلاجه تى الاستعمال
والسموحه منكم خوات ما صورت المقادير ولا الطريقه
بس شوفوا الصوره
