- إنضم
- 24 فبراير 2012
- المشاركات
- 259
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
هذا الطبخه عجبتني وحبيت انقلها لكم المقادير :
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
16 قطعه برجر
4 فلفل رومي مقطع شرائح
4 بصل مقطع شرائح
4 طماطم مقطعه مربعات
3 ليمون معصورين
كوب ماء
ملح،فلفل،زعتر،توابل عربي حسب الرغبه
الطريقة :
نحط التوابل + عصير اللمون علي كوب الماء و نقلب
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
في صينيه علي النار نحط شويه زيت و نشوح البصل فيه حتي يدبل
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
بعدين نحط الفلفل الرومي لغايه ما يدبل
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
بعدين نحط الطماطم و نقلب 5 دقايق
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
نحط كوب الماء اللي بالتوابل و اللمون علي الخضار و نقلب و تغطي حتي تغلي
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
بعد ما يغلي نشيل نص المقدار في طبق و نحط 8 برجر بالشكل ده
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
و نغطي الصينيه و ترك تستوي لمده ربع ساعه
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
و ده [URL="http://vb.svalu.com/16/"]شكلها [/URL]بعد ما استوت
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
و تقدم مع الرز و ممكن تتاكل بالخبز
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
وبالهنا و الشفاااااااا
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
16 قطعه برجر
4 فلفل رومي مقطع شرائح
4 بصل مقطع شرائح
4 طماطم مقطعه مربعات
3 ليمون معصورين
كوب ماء
ملح،فلفل،زعتر،توابل عربي حسب الرغبه
الطريقة :
نحط التوابل + عصير اللمون علي كوب الماء و نقلب
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
في صينيه علي النار نحط شويه زيت و نشوح البصل فيه حتي يدبل
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
بعدين نحط الفلفل الرومي لغايه ما يدبل
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
بعدين نحط الطماطم و نقلب 5 دقايق
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
نحط كوب الماء اللي بالتوابل و اللمون علي الخضار و نقلب و تغطي حتي تغلي
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
بعد ما يغلي نشيل نص المقدار في طبق و نحط 8 برجر بالشكل ده
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
و نغطي الصينيه و ترك تستوي لمده ربع ساعه
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
و ده [URL="http://vb.svalu.com/16/"]شكلها [/URL]بعد ما استوت
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
و تقدم مع الرز و ممكن تتاكل بالخبز
[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]
وبالهنا و الشفاااااااا
التعديل الأخير: