صينيه همرجر شكلها لذيذ

إنضم
24 فبراير 2012
المشاركات
259
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
هذا الطبخه عجبتني وحبيت انقلها لكم المقادير :

[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]

16 قطعه برجر
4 فلفل رومي مقطع شرائح
4 بصل مقطع شرائح
4 طماطم مقطعه مربعات
3 ليمون معصورين
كوب ماء
ملح،فلفل،زعتر،توابل عربي حسب الرغبه


الطريقة :


نحط التوابل + عصير اللمون علي كوب الماء و نقلب

[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]


في صينيه علي النار نحط شويه زيت و نشوح البصل فيه حتي يدبل


[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]


بعدين نحط الفلفل الرومي لغايه ما يدبل

[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]



بعدين نحط الطماطم و نقلب 5 دقايق

[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]

[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]


نحط كوب الماء اللي بالتوابل و اللمون علي الخضار و نقلب و تغطي حتي تغلي


[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]



[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]


بعد ما يغلي نشيل نص المقدار في طبق و نحط 8 برجر بالشكل ده


[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]



[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]




[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]


[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]


[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]


و نغطي الصينيه و ترك تستوي لمده ربع ساعه

[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]



و ده [URL="http://vb.svalu.com/16/"]شكلها [/URL]بعد ما استوت

[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]



و تقدم مع الرز و ممكن تتاكل بالخبز


[URL="http://vb.svalu.com/"] [/URL]


وبالهنا و الشفاااااااا
 
التعديل الأخير:

*السكب*

New member
إنضم
5 يناير 2012
المشاركات
4,604
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
وااااااااااااااااو روووعه

يعطيك الف عاافيه

سبحان الله وبحمده .... سبحان الله العظيم